Artikelen zoeken

Wat doen de studenten bij het eLab?

21 november 2017 | Koen Damen, Laure Peeters, Mandy Maaskant, Jordy Senssen

Op dit moment volgen vier studenten een afstudeerstage bij het eLab. Ze onderzoeken en/of ontwikkelen eHealth-toepassingen voor verbetering van de GGz. Op donderdagmiddag 23 november presenteren zij de tussentijdse resultaten.

Afstudeerpresentaties: van VR tot psycho-educatie

De zes studenten komen van de Fontys Hogeschool of de Technische Universiteit Eindhoven en studeren bijvoorbeeld Industrial Design, Toegepaste Gerontologie of ICT & Media Design. Ze worden begeleid door Industrial Designer Koert Mulders en DevOps Engineer Marty Hoogendam. Hieronder staat de lijst met studenten en presentaties. Mocht je vooraf meer willen lezen, dan kun je klikken op de links naar de artikelen die de studenten eerder schreven.

Koen Damen - Open MindEd - Mindfulness in VR

Laure Peeters - Ecogram - Ecogram bij zelfsturende teams

Mandy Maaskant - Ecogram - Ecogram bij trajectbegeleiding dementie

Jordy Senssen - MindMansion - VR voor exposure therapie

Meedenken of meedoen?

Ben je geïnteresseerd in de projecten van de vier afstudeerstagiair(e)s? Wil je misschien meedenken over de eHealth-toepassingen of deelnemen aan een project? Je bent van harte welkom in het eLab. De bijeenkomst duurt ongeveer anderhalf uur.

Datum: 23 november 2017
Locatie: eLab, Dr. Poletlaan 13, Eindhoven
Aanvang: 14.30 uur


Wil je meer weten over de bijeenkomst neem dan contact op met Koert Mulders. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.