Artikelen zoeken

Overzicht op alle apps

16 december 2015 | Lisanne van der Schalie

Tijdens de ontwikkeling van applicaties zijn ondervonden we dat het lastig is om applicaties die zijn geïnstalleerd bij de gebruiker, eenvoudig bij te werken naar een nieuwe versie. Om dit probleem aan te pakken, heeft het eLab een app ontwikkeld: de Toolbox.

De toolbox biedt altijd een up-to-date overzicht van alle beschikbare applicaties die binnen het eLab zijn ontwikkeld. Alle apps zijn via de toolbox eenvoudig te downloaden, bijwerken en openen. je ziet ook meteen wie de app heeft ontwikkeld en wie expert is in het gebruik, zodat het mogelijk is om contact opnemen als je meer informatie kunt geven over het gebruik van de app.

We streven ernaar dat het in de toekomst ook mogelijk moet zijn om apps uit de App Store toe te voegen aan de toolbox, zodat alle apps bij elkaar staan.

De toolbox geeft in eerste instantie alle beschikbare apps weer, door op een van deze apps te drukken krijgt je er meer informatie over te zien. Onder andere een korte omschrijving, de versie, etc. Maar ook of er een nieuwe update beschikbaar is, de gebruiker kan zelf bepalen of hij deze update wel of niet wil installeren. Als men ervoor kiest de app niet bij te werken, dan kan hij alsnog gebruik maken van de app.

Zodra er een update beschikbaar is, wordt dit aangegeven met een uitroepteken.

joep .jpeg

Wil je meer weten over dit onderwerp, neem dan contact op met Joep Kolijn. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.