Artikelen zoeken

Kamerbrief Schippers over #EHW17en GGzE

6 maart 2017 | Marion del Prado

Bij GGzE zijn we behoorlijk bezig met innovatie. We hebben er een aparte afdeling voor I & O/O onder leiding van Kees Spitters. En daar is echt veel gaande.

Deze website GGzEi probeert de ontwikkelingen een beetje bij te houden, maar er gebeurt veel meer dan wat daar zichtbaar is.

Grote samenwerkingen maar ook veel kleine initiatieven.

Het broeinest e-Lab is een voorbeeld van een plek waar activiteiten omtrent innovatie plaats vindt. Maar ook bijvoorbeeld de samenwerking High Tech Care & Cure met regionale partners laat zien dat we een belangrijke partner zijn mbt innovatie.

Het mag dan wel soms lijken dat het niet met directe zorg te maken heeft, maar dat heeft het dus wel. Lees daarom dus ook vooral de brief aan de kamer van Minister Schippers .

En kijk vooral even naar de terugblik van de E-Health week dit jaar.

Terugblik E-Healthweek 2017

Het ministerie van VWS en ECP | Platform voor de Informatiesamenleving organiseerden samen met 249 partners uit heel Nederland voor het eerst de nationale e-healthweek van 21 t/m 27 januari. Veel Nederlanders weten niet wat e-health precies inhoudt of voor hen kan betekenen. Terwijl digitale toepassingen de zorg voor patiënten kunnen verbeteren en preventie en het monitoren van gezondheid gemakkelijker maken.

Tijdens de e-healthweek konden mensen zelf de mogelijkheden van e-health ervaren. Minister Schippers en staatssecretaris Van Rijn trokken door Nederland om activiteiten te bezoeken. Herbeleef de e-healthweek via deze videocompilatie!

Wij zijn er vast weer bij volgend jaar.

Karin.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Karin van den Berkmortel Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.