Artikelen zoeken

Snapp! Krachten Tool wint Publieksprijs Beyond Data

3 april 2017 | Joep Kolijn

Als een van de 3 winnaars van de Hackathon van 17-18 maart, werd team Snapp! van het e-Lab, uitgenodigd voor het Beyond Data Event. Tijdens dit event, op donderdag 30 maart mochten we een informatiestand bemannen en maakten we aan het einde van de dag kans op de publieksprijs.

Team Snapp!, bestaande uit Joep, Koert, Marieke, Martijn & Marlou vanuit GGzE en Frederike Manders van Hyperspace Collectief, ontwikkelde tijdens de Hackathon een prototype om eenzaamheid tegen te gaan. Snapp! is een tool die uitgaat van de krachten in de mens. Na het invullen van een vragenlijst, laat een zelfgekozen avatar je zien waar je het beste op scoort. Door die positieve krachten in te zetten, kun je je avatar laten groeien en groei je zelf als mens. De app geeft je gepersonaliseerde suggesties van hoe je je krachten het beste in kunt zetten. Door een bepaalde lezing of workshop bij te wonen in je omgeving bijvoorbeeld.

De data experts die het event bezochten waren onder de indruk van Snapp! en dat werd aan het einde van de dag dan ook beloond.
Marieke hield een geweldige pitch, waarbij de kracht van Snapp! duidelijk werd verwoord. Nadat alle drie de deelnemers gepitcht hadden, mocht het publiek stemmen. 57 % van de ruim 200 stemmen ging naar Snapp!, waarmee het eLab de publieksprijs in ontvangst mocht nemen en nog eens 1000 euro extra prijzengeld. Geld waarmee het prototype verder uitgewerkt gaat worden.

Bekijk de animatie, waarin je Snapp! leert kennen.

joep .jpeg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Joep Kolijn . Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.