Artikelen zoeken

Marie-Louise Vossen verlaat GGzE als lid raad van bestuur

19 november 2019 | Marion del Prado

Marie-Louise Vossen, lid raad van bestuur van GGzE, gaat GGzE verlaten. Zij is per 15 februari 2020 benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Libra Revalidatie & Audiologie. Hiermee volgt zij Vincent Buitendijk op. De raad van toezicht van GGzE buigt zich, in afstemming met bestuursvoorzitter Joep Verbugt, over haar opvolging. 

 

Trots

“Ik neem met pijn in mijn hart afscheid van GGzE. De afgelopen 33 jaar heb ik met hart en ziel gewerkt in de ggz, waarvan de laatste 19 jaar bij GGzE. Het is een doelgroep en sector waar ik de rest van mijn leven een band mee zal houden en me hard voor zal maken. Na 9 jaar besturen bij GGzE dient zich nu de uitdaging en kans aan om mijn blik te verruimen als voorzitter van de raad van bestuur in een aangrenzende sector. Ik ben trots op GGzE, en zal ook na 15 februari ambassadeur blijven van deze mooie organisatie en doelgroep”, aldus Marie-Louise Vossen.

Ruim 19 jaar geleden begon Marie-Louise bij GGzE; eerst als zorgmanager, later als directeur van de divisie Volwassenen en Ouderenpsychiatrie. In 2010 werd ze benoemd als lid van de raad van bestuur, naast Joep Verbugt.

Erg jammer

Joep Verbugt, voorzitter raad van bestuur van GGzE: “Ik vind het erg jammer dat Marie-Louise vertrekt. We hebben heel plezierig samengewerkt en zijn een goed team vanuit een complementaire visie op zorg, vernieuwing en leiderschap. Ik ga haar als collega en als persoon missen, maar ik begrijp de stap die ze maakt.”

Krachtige impuls innovatie

Gerard Mertens, voorzitter raad van toezicht van GGzE: “Met zo’n mooie vervolgstap willen we Marie-Louise allereerst van harte gelukwensen, in de wetenschap dat de organisatie haar zal gaan missen. Namens de raad van toezicht wil ik Marie-Louise bedanken voor haar inzet en grote betrokkenheid bij de organisatie gedurende 19 jaar, waarvan 9 jaar als lid van de raad van bestuur. Marie-Louise heeft in die periode veel betekend voor onze organisatie en een krachtige impuls gegeven aan de innovatie en cliëntparticipatie binnen GGzE. Ik wens Marie-Louise veel plezier en succes toe in haar nieuwe rol bij Libra.”

 

marion del prado.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met myrthe.bezemer@ggze.nl of marion.del.prado@ggze.nl , Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.