Artikelen zoeken

Living Data City Challenge

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Living Data City Challenge

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Living Data City Challenge

Living Data City Challenge

De onderzoeksgroepen

Living Data City Challenge

7 februari 2017 | Joep Kolijn

Oplossingen voor mensen die gepest worden of zich buitengesloten voelen

Super leuk als je komt!

Ben je tussen de 12 en 23 jaar en vind je het leuk om mee te denken over oplossingen voor mensen die gepest worden of zich buitengesloten voelen? Doe dan mee aan de Hackathon van de gemeente Eindhoven op 18 en 19 maart.

GGzE is zeer betrokken in dit project. Wij nemen deel aan een overkoepelend project hieromtrent: Human Driven Data, in samenwerking met Gemeente Eindhoven, Lumens, GGD, Bijzonder Jeugdwerk, Kwadraat en nog een paar partijen.

Vanuit GGzE doen er aan de hackaton al een aantal teams mee, je bent dus niet alleen!

Kijk hier voor meer info

Als je mee wilt doen, stuur dan een mailtje naar Joep Kolijn of Marlou van Dijck.

Bekijk hier de vooraankondiging.


joep .jpeg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Joep Kolijn. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.