Artikelen zoeken

Lancering GGzE Welshop

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Lancering GGzE Welshop

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Lancering GGzE Welshop

Lancering GGzE Welshop

De onderzoeksgroepen

Lancering GGzE Welshop

27 december 2017 | Irene Helderman

Als cliënt zelf kiezen met welke online behandeling je aan de slag wilt gaan? Of als je geen cliënt bent een online module volgen gericht op mentale groei, begeleid door professionele coaches? Daarvoor biedt GGzE de Welshop.

Webwinkel voor keuzevrijheid in online zorg

Wij zijn de eerste in Nederland met een dergelijke webshop. Op donderdag 25 januari zetten we hem gezamenlijk met staatsecretaris Paul Blokhuis van VWS officieel 'open voor publiek'.

We nodigen je van harte uit om deze lancering bij te wonen.

Maar ook om inhoudelijk kennis te komen maken met de Welshop van GGzE. En daarnaast bieden we je een 'inspiratierondje eLab' aan waar je een kijkje achter de schermen krijgt over hoe onze innovaties, zoals bijvoorbeeld VR, via co-creatie tot stand komen.

Welshop is een webwinkel waar digitale producten op staan die los gebruikt kunnen worden, maar ook ter ondersteuning van een behandeling. Blended care dus, vaak nog met een face-to-face intake, digitale modules die thuis ingevuld kunnen worden en inbelmogelijkheden om persoonlijk de cliënt te kunnen ondersteunen. Eigen regie, eigen tempo en eigen omgeving. Makkelijk toegankelijke mogelijkheden voor herstel. Met ondersteuning van kwalitatief hoogstaande professionals.

De toegang is gratis, maar het zou fijn zijn als je je aanmeldt i.v.m. de catering want dit event is inclusief lunch.

Je bent van harte welkom!

------------------------------------------------------------------------------------------------

Programma (inclusief lunch)
 

10:00 uur Inloop, koffie en welkom
10:15 uur Introductie Marie-Louise Vossen, Raad van Bestuur en officiële “lancering” door staatssecretaris Paul Blokhuis
10:30 uur Het waarom en hoe van de Welshop. Kijkje in de Welshop
11:00 uur - 13:00 uur Parallelsessie

Opdeling in 2 groepen:

1) Inspiratierondje eLab
2) Workshop ‘Wat betekent de Welshop voor jou en je cliënt‘

LOCATIE

Het Ketelhuis Landgoed De Grote Beek

dr Poletlaan 45 5626 AB Eindhoven

Kaart bekijken

Irene Helderman.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Irene Helderman. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.