Artikelen zoeken

GGzE op TV

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

GGzE op TV

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

GGzE op TV

GGzE op TV

De onderzoeksgroepen

GGzE op TV

28 december 2016 | Joep Kolijn

JFontys Expertisecentrum Gezondheidszorg en Technologie (EGT) en Omroep Brabant presenteren al vanaf 23 september het driewekelijkse televisieprogramma Zorg voor Morgen. Presentator Manuel Venderbos (ook bekend van het RTL5-programma Galileo) gaat hierin op zoek naar innovaties in de zorg.

Begin november waren ze bij GGzE op bezoek. Er werden 2 dagen opnames gemaakt o.a vanuit het E lab , belevingscentrum en er werd mede werking gegeven door van enkele ervaringsdeskundigen.

De uitzending is vrijdag 16 december om 18.54 u uitgezonden bij Omroep Brabant.
http://www.fontys.nl/actueel/z...

joep .jpeg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Joep Kolijn. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.