Artikelen zoeken

GGZE en BPI Services B.V. langdurige overeenkomst

17 december 2018 | Freena Eijffinger, Paul Ter Horst

Eindhoven 11 december 2018

GGZ Eindhoven en BPI Services B.V. tekenen overeenkomst voor een langdurige samenwerking rondom ontwikkeling en exploitatie van zelfscore- en risicotaxatie-platform.

De samenwerking ontstond eind 2015 toen BPI Services B.V. de aanbesteding won voor het ontwikkelen van het zelfscoreplatform van GGzE / De Woenselse Poort (met cofinanciering van KFZ).  

Met de zelfscore app kunnen cliënten hun sterke en zwakke punten onderzoeken en de eigen behandelvoortgang op deze punten volgen. Deze app, die in eerste instantie ontwikkeld werd voor forensische psychiatrische cliënten, is ontwikkeld naar een idee van en in nauwe samenwerking met Paul Ter Horst (senior wetenschappelijk onderzoeker De Woenselse Poort). De app is geïnspireerd op de risicotaxatie-instrumenten HKT-R en HCR-V3.

Met dank aan het Europese Innovatieprogramma CrossCare, is in de afgelopen 2 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een breed platform, waarin diverse vragenlijsten voor zowel client als behandelaar kunnen worden ingevuld. Van zelfscore tot aan complete risicotaxatie met integratie in het Elektronisch Patiëntendossier.

Het platform is breed inzetbaar in de Forensische en Reguliere GGZ en toepasbaar voor verschillende doelgroepen. Wij zijn er trots op dit straks samen met partner BPI Services B.V. aan de markt te kunnen aanbieden” aldus Joep Verbugt, Voorzitter RvB van GGzE.

Door deze overeenkomst met partner GGzE, laten wij als BPI Services B.V. zien dat wij staan voor innovatie en het leveren van kwalitatieve oplossingen die voldoen aan technische beveiligingseisen in de markt“ aldus Arjen Baan, Directeur BPI Services B.V.
KIjk ook op https://www.ggzei.nl/innovatie/zapp

ondertekening 3 HKTpng.png
Freena.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Freena Eijffinger. Contactpersoon BPI Services B.V.: Jasper Peterse Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.