Artikelen zoeken

Eindpresentatie project Doorontwikkeling Hulpkaart

16 oktober 2019 | Karin Lorenz-Artz

Op 26 november 2019 van 14-16 uur nodigen we u graag uit voor de eindpresentatie van het project ‘Doorontwikkeling Hulpkaart’.

De bijeenkomst is in Eindhoven op het landgoed De Grote Beek (van GGzE), op het adres Dr. Poletlaan 72A bij het Badlab (zie plattegrond).

Uitnodiging_Eindbijeenkomst_Hulpkaart.jpg

Meer info over de hulpkaart kun je vinden onder deze link. Klik hier of gebruik de zoekfunctie op deze site.(hulpkaart)

 

Met dank

We hebben samen met verschillende professionals in het veld verkend hoe de Hulpkaart het beste vormgegeven zou kunnen worden.

Daarbij zijn we uitgegaan van bepaalde basis waarden van de Hulpkaart. Namelijk dat de Hulpkaart echt van iemand zelf moet zijn. En dat de Hulpkaart helpt om de regie te behouden, op het moment dat iemand hulp nodig heeft, maar er de woorden niet voor kan vinden. Ook moet de Hulpkaart handelingsperspectief geven voor de omstander.

We hebben hier heel veel van mogen leren en dat zouden we graag met u willen delen bij deze bijeenkomst. Dat doen we graag op 26 november als afronding van het project ‘doorontwikkeling Hulpkaart’. We nodigen u graag uit om hieraan deel te nemen.

Programma

• Van Crisiskaart naar Hulpkaart

• Pilots binnen de GGzE

• Ontwerpproces Hulpkaart Proces en Producten

• Aanbevelingen

• Ruimte voor dialoog en uitwisselen van ervaringen

U kunt u aanmelden via deze link: https://forms.gle/zXhHPG4Ghcr2bEkk6

karin lorenz -artzjpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Karin Lorenz-Artz. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.