Artikelen zoeken

E-Health in de Brainport-regio

15 januari 2019 | Marion del Prado

In de week  van 20 t/m 26 januari 2019, vindt de derde Nationale e-Healthweek plaats in Nederland. Het is een initiatief van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en ECP | Platform voor de Informatie Samenleving en vormt een campagne voor het vergroten van kennis en vaardigheden op het gebied van digitale ondersteuning in de zorg. Samen met partners willen zij door heel Nederland zoveel mogelijk mensen met e-health in contact brengen en hen de mogelijkheden laten ervaren.

 

Doel

Afgelopen twee edities heeft Coöperatie Slimmer Leven, waar GGzE partner van is, ook een bijdrage geleverd hieraan en ook dit jaar zou de Coöperatie graag weer aandacht willen geven aan de Nationale E-healthweek. Zeker nu we onszelf steeds meer als regio profileren op het gebied van gezondheid & vitaliteit en we in het kader van de Brainport Nationale Actieagenda actief directe samenwerking met VWS aan het opzoeken zijn.

GGzE als lid van de Coöperatie Slimmer Leven wil graag oproepen om ook aandacht te schenken aan deze E-healthweek. Omdat wij als zorgorganisatie, kennisinstelling, overheid of bedrijf tenslotte ook vaak direct in contact staat met de burger; de doelgroep voor de Nationale E-healthweek.

De poster geeft de best practices op het gebied van e-Health in de regio weer. Deze infografic is samengesteld naar aanleiding van de enquête over e-health best practices die onlangs is uitgevoerd in de regio. De resultaten zijn aangevuld met enkele opvallende resultaten uit de nationale eHealth-Monitor van Nictiz en Nivel.


 

potsre best practicePNG.PNG
Irene Helderman.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Irene Helderman. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.