Artikelen zoeken

Conferentie 'Video in de zorg' zet veel in beweging

13 november 2017 | Marlou van Dijck


Samen met MadLogic en Sonic Foundry (makers van het videoplatform Mediasite), organiseerde GGzE op 1 en 2 november de conferentie 'Video in de Zorg'. Tijdens dit evenement, dat plaatsvond op ons prachtige landgoed, werden de gasten uitgedaagd om aan de slag te gaan met het maken en vormgeven van videocontent.

Op woensdagavond vertelde Kees Spitters (NK) op vermakelijke wijze over Planetree en zijn loopbaan in de psychiatrie.


Daarna brachten trendverkenners Wim van Rooijen en Jan-Henk Bouman (Fountainheads) ons, met veel humor, op de hoogte van de laatste technologische trends. Kijken we met z’n allen wel de juiste kant op?

Donderdagochtend opende Marie-Louise Vossen het tweede deel van het evenement met een inspirerend verhaal over haar visie op video in de zorg.


Daarna vertelde Rob Lipps, (Mediasite’s Executive Vice President op het gebied van Marketing en Sales), over het verwijderen van barrières bij het creëren van videocontent.

In de middagsessies, die in het eLab werden gehouden, werden praktijkverhalen gedeeld omtrent video in de zorg. Daarna mochten onze gasten, tijdens workshops, zelf aan de slag met het opnemen en veilig opslaan van video.

De dag werd afgesloten met een gezellige borrel in het Badlab, waarin de organisatie vele complimenten in ontvangst mocht nemen voor een inspirerende en leerzame dag.

Marlou van Dijck

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Marlou van Dijck. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.