Artikelen zoeken

Bed and Breakfast

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Bed and Breakfast

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Bed and Breakfast

Bed and Breakfast

De onderzoeksgroepen

Bed and Breakfast

1 augustus 2016 | Marion del Prado

Bed and Breakfast Landgoed De Grote Beek

B&B Landgoed De Grote Beek is gerealiseerd om naasten van cliënten, medewerkers, bezoekers van buitenaf en anderen de mogelijkheid te bieden om te overnachten in een luxe en sfeervolle B&B. Voor familie en vrienden van cliënten is het een uitgelezen kans om dicht bij hun naaste te zijn en samen te genieten van ons prachtige landgoed. Voor medewerkers of zakenrelaties van GGzE is het een geschikte locatie om te overnachten en lekker te ontbijten. Daarnaast is de B&B natuurlijk gevestigd op een perfecte locatie voor bezoekers van Eindhoven en Strijp-S en reizigers die vanaf Eindhoven Airport vertrekken.

Sociaal bedrijf
Leerling-medewerkers hebben bij B&B Landgoed De Grote Beek eigen taken en verantwoordelijkheden, afgestemd op hun mogelijkheden. Ze worden gestimuleerd zelf te bedenken hoe een taak aan te pakken, of een probleem op te lossen. Stap-voor-stap leren de leerlingen op zichzelf te vertrouwen en zo zelfstandig mogelijk te werken. Ze krijgen alle handvatten mee om na een periode bij B&B Landgoed De Grote Beek ergens anders aan de slag te gaan, bijvoorbeeld in een betaalde baan.

Adres:
Landgoed De Grote Beek
Grote Beekstraat 18b
5626 NE Eindhoven
040- 2970218

www.benb-grotebeek.nl*

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met 040 2970218. Of neem een kijkje op www.benb-grotebeek.nl/

Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.