Artikelen zoeken

Naomi Verdaasdonk

Student Industrial Design

Ik ben Naomi Verdaasdonk en kom mijn afstudeerscriptie bij GGzE schrijven. De studie die ik volg is de master Industrial Design. Mijn bachelor, in Industrial Design (ID), heb ik in Eindhoven afgerond waarna ik ben opgeleid tot natuurkundedocent om vervolgens naar Zweden te verhuizen en daar aan mijn master ID te beginnen.

Als ontwerper is het voor mij belangrijk dat mijn designs waarde toevoegen aan het leven van de mens. Dit kan bereikt worden met behulp van educatie, het verhogen van het welzijn van de mens of door het dagelijks leven te verlichten.

Om dit te bereiken moet ik vanuit  het perspectief van een ander kunnen kijken en dus zijn/haar leven met mijn eigen ogen ervaren. Dit om te zien waar andere mensen mee worstelen of om te zien waar het proces/product verbeterd kan worden. Dit is ook de reden waarom ik mijn afstudeerscriptie in Nederland wil doen. Aangezien ik graag samen met de doelgroep werk, aan meestal gevoelige onderwerpen, leek het mij verstandig om mijn thesis in een land te doen waar ik de taal spreek. Zodoende ben ik uiteindelijk bij GGzE beland.

Buiten mijn studie om reis ik heel graag, om andere culturen en keukens te leren kennen, ben ik een horecatijger en houd ik van goed eten.

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.