Artikelen zoeken

Eline van Dongen

Stagiair Groei en Strategie

Hoi!

Mijn naam is Eline van Dongen en ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige en creatieve student die van aanpakken houdt.
Ik studeer Organisatiewetenschappen aan de universiteit van Tilburg. De opleiding richt zich op ontwikkeling, verandering en samenwerking binnen en tussen organisaties.

Organisaties worden geconfronteerd met een snel veranderende, turbulente omgeving. Zeker in de zorgsector zijn deze veranderingen goed merkbaar. Ik vind het belangrijk dat de zorg goed geregeld is, en dat experts vanuit verschillende gebieden samenwerken om dit te realiseren.

Binnen de GGzE zal ik aan verschillende projecten deelnemen, onder de pijlers Groei en Strategie en Onderzoek en Innovatie. Een van deze projecten is PLAYTIME; een duurzame innovatie in de vorm van een serious game die mensen met dementie in de thuissituatie structureel probeert te trainen en te activeren met als doel het verhogen van hun sociale, cognitieve en fysieke activiteiten.

Een ander project is de FHIC. Dit project richt zich op het ontwikkelen van een model, methodiek en monitor (gebaseerd op de High & Intensive Care (HIC) voor forensische patiënten.
Daarnaast zal ik ook mijn masterscriptie schrijven binnen de GGzE, en deze zal zich richten op het effect van organisatieverandering op de samenwerking tussen de verschillende teams. 

Ik sta altijd open voor

  • Een goed gesprek
  • Wijze raad
  • Kritische feedback

Wie weet tot snel!

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.