Artikelen zoeken

Simone Nusser

Online behandelaar / trainer GGzE Direct.

Naast online behandelaar en trainer bij GGzE Direct,  ben ik KOPP-consulent en heb ik de Minddistrict module over Ouderschap mede ontwikkeld.  Ook heb ik de groep “Sterke moeders” gecoördineerd.

Begonnen als psychiatrisch verpleegkundige op de Grote Beek, heb ik meer dan 25 jaar verschillende functies bekleed binnen GGzE. Van forensische psychiatrie tot psychiatrische thuiszorg. Van groepstherapeut tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige. Van klinisch werken tot ambulant. Mijn affiniteit gaat uit naar het ambulante en naar de nieuwere vormen van behandeling zoals E-Health.

Ik ga uit van de wensen en de kracht van de cliënt zelf. Ik  luister, in plaats van dat ik stuur  of bepaal wat iemands probleem is. Ik ga meer uit van mogelijkheden dan van beperkingen. Samenwerken binnen de behandeling is voor mij essentieel.

In mijn werkwijze staan respect, duidelijkheid en transparantie voorop. “What you see is what you get”. Daarnaast is humor voor mij een mooi middel om contact te maken, speels te confronteren en om te kunnen relativeren.

 

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.