Artikelen zoeken

Ingrid Stevelmans

GGZ ervaringsdeskundig begeleider

“Veranderprocessen starten vanuit compassie met jezelf.”

 

Jij hebt de wens om verandering te brengen in jouw huidige situatie. Je hebt de moed om actie te ondernemen. Je kiest ervoor om hulp in te schakelen en aan de slag te gaan. Ik wil je graag ondersteunen bij het vaststellen en bereiken van jouw doel. Bewustwording en je eigen kracht herontdekken, maken deel uit van dit proces. Het mooie is dat je dit je vanuit je eigen omgeving kan doen.

 

Wat ik te bieden heb, is mijn eigen wijze van coaching. Deze onderscheidt zich door de unieke combinatie van vakkennis en ervaringskennis. Belangrijke begrippen die daarbij horen zijn: veiligheid, erkenning en samen sparren.

Mijn levensmotto komt voort uit het herstelproces dat ik zelf heb doorlopen: Ik heel, leef en heb lief. Ik heel, omdat ik de brokstukken in mijn leven opraap en lijm, stukje bij beetje. Ik leef, want ik heb de keus gemaakt om mijn knop met ‘overlevingsstand’ uit te zetten. Ik heb lief, nu ik ook van mijzelf houd. Ik kijk uit naar onze samenwerking en ben benieuwd wat jouw levensmotto is.

 

Ingrid Stevelmans werkt vanuit ervaringsdeskundigheid als coach en trainer vanuit de herstelmethodiek zowel voor mensen met psychische klachten als voor naasten.


 

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.