Artikelen zoeken

Marlies Grolle

Sinds 15 februari 2019 ben ik werkzaam op het project Back to the Future, voor de onderzoeksgoep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg en KFZ-jeugd.
Doel van het project is om KFZ-jeugd handvatten te bieden om een onderzoeksagenda op te stellen voor de toekomstige forensische jeugd werkveld. Door middel van twee workshops met professionals worden vier toekomstscenario’s voor het forensische jeugd werkveld ontwikkeld.
Vervolgens worden aan deze toekomstscenario’s relevante onderzoeksthema’s gekoppeld, die handvatten vormen voor de onderzoeksagenda. Het eindproduct is een interactief document waarin de onderzoeksthema’s worden toegelicht.

 

Na mijn bachelor kinder- en jeugdpsychologie aan de Universiteit Utrecht, heb ik in de zomer van 2018 mijn master Forensische Orthopedagogiek afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn bachelor heb ik een exchange gedaan naar Canada en ook voor mijn masterstage ben ik naar Canada geweest.
Naast het werken bij de onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg vind ik het ook erg leuk om in de praktijk te werken en ben ik nog werkzaam als SPH en kinderpsycholoog.