Artikelen zoeken

Wanda Kruijt

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Wanda Kruijt

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Wanda Kruijt

Wanda Kruijt

De onderzoeksgroepen

Wanda Kruijt

Innovatiescout

Ik behoor tot de flexibele schil van het innovatieteam van GGzE. Mijn taak ligt in het volgen van de nieuwste (technologische) ontwikkelingen en het opstarten van innovatieve projecten. Vaak is dat het bij elkaar brengen van de juiste mensen en het samen komen tot een eerste gedeelde visie. Daarna volgt het verder uitwerken van een plan, aanvragen van een innovatiesubsidie en het in de steigers zetten van het project. Sommige projecten begeleid ik verder als projectleider, zoals deze website. Andere projecten begeleid ik tot er iemand is om het stokje aan over te dragen. Dan ga ik weer verder naar het volgende innovatieproject.