Artikelen zoeken

Romy van Kuijk

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Romy van Kuijk

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Romy van Kuijk

Romy van Kuijk

De onderzoeksgroepen

Romy van Kuijk

Onderzoeker

Romy is werkzaam als onderzoeksmedewerker bij Tilburg University, Tranzo. Van daaruit is zij tevens verbonden aan de onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg.

Romy studeerde Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University en heeft vervolgens de master Health Education and Promotion afgerond aan Universiteit Maastricht. Na haar afstuderen heeft ze ervaring opgedaan als junior onderzoeker bij de GGD West-Brabant, waar zij momenteel nog deels werkzaam is. In mei 2017 startte zij als onderzoeksmedewerker op het project "I Need To Know. Ontwikkeling van een interactieve tool voor jongeren om meer zicht te krijgen op behandelresultaat”. Het doel van het project is het ontwikkelen, evalueren en implementeren van de digitale tool INKT ( vrij naar ‘I Need To Know’). Met deze tool krijgen jongeren binnen GGzE rechtstreeks toegang tot en regie over hun vragenlijstgegevens. De tool wordt ontwikkeld voor, door en met jongeren van 12 tot 18 jaar.

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.