Artikelen zoeken

Paul Ter Horst

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Paul Ter Horst

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Paul Ter Horst

Paul Ter Horst

De onderzoeksgroepen

Paul Ter Horst

Senior onderzoeker

Binnen De Woenselse Poort onderzoek ik hoe we cliënten beter bij de behandeling kunnen betrekken, voortgang het beste inzichtelijk kunnen maken en sneller, maar verantwoord veilig, stappen richting resocialisatie of einde maatregel kunnen gaan zetten. Zaken waar ik me voor inzet:

  • (Door) ontwikkeling van de HKT-R zelfscore app, met psycho educatie en cliënt recensies over hun behandeling
  • Risico gerelateerde behandelevaluatie met de HKT-R Spin. Het bespoedigen van klinische besluitvorming rond verloven, door en uitstroom.
  • Trainingen en onderwijs op het gebied van risicotaxatie en behandelevaluatie aan cliënten, psychologen, psychiaters, sociotherapeuten en studenten verzorgen