Artikelen zoeken

Meddy Weijmans

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Meddy Weijmans

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Meddy Weijmans

Meddy Weijmans

De onderzoeksgroepen

Meddy Weijmans

Projectleider

Als wetenschappelijk medewerker binnen de onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg houd ik mij momenteel vooral bezig met dataverzameling, waaronder herhaalde metingen van gedrag van jongeren op de afdeling, systematische registratie van cliëntgegevens en risicotaxatie.

Als projectmedewerker e-health ben ik mede verantwoordelijk voor de implementatie van het online behandelplatform Minddistrict binnen GGzE. Daarnaast zijn mijn werkzaamheden binnen K&J er vooral op gericht om e-health een gezicht te geven en samen te ontdekken welke tools een bijdrage kunnen leveren aan goede zorg.