Artikelen zoeken

Lisette Janssen - de Ruijter

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Lisette Janssen - de Ruijter

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Lisette Janssen - de Ruijter

Lisette Janssen - de Ruijter

De onderzoeksgroepen

Lisette Janssen - de Ruijter

Onderzoeker

Als wetenschappelijk medewerker binnen de onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg houd ik me voornamelijk bezig met de doorlopende dataverzameling binnen de Catamaran, kliniek voor orthopsychiatrie en kliniek voor forensische psychiatrie. Daarnaast werk ik aan mijn promotieonderzoek met als titel ‘Trajecten en profielen van jongeren voor, tijdens en na opname in een (forensische) jeugdpsychiatrische kliniek’. Hierin onderzoek ik, binnen verschillende groepen jongvolwassenen, de relatie tussen dynamische (behandel)factoren en statische individuele en contextuele factoren en meerdere uitkomstmaten zoals kwaliteit van leven en recidive.