Artikelen zoeken

Liselore Snaphaan

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Liselore Snaphaan

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Liselore Snaphaan

Liselore Snaphaan

De onderzoeksgroepen

Liselore Snaphaan

Senior onderzoeker

Dr. Liselore Snaphaan werkt als senior onderzoeker bij de onderzoeksgroep Evidence Based Managament van Innovatie (EBMI). Als neurowetenschapper is haar werkveld drieledig; neurologie, geriatrie, psychiatrie. Daarbij is haar focus duurzame verbindingen leggen tussen de praktijk, onderzoek en innovatie. Om dit mogelijk te maken werkt Liselore intensief samen met verschillende stakeholders (bedrijven, kennisinstellingen, zorginstellingen en (semi)overheidsinstellingen). Ze is betrokken bij de volgende initiatieven:

- Innovate Dementia

- Proeftuin dementie

- ID-lab

- Relaxation Space

- Dynamische Verlichting

Haar belangrijkste drijfveren zijn samenwerken door elkaars krachten te benutten en er is altijd een plan B!