Artikelen zoeken

Kristel de Groot

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Kristel de Groot

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Kristel de Groot

Kristel de Groot

De onderzoeksgroepen

Kristel de Groot

Projectleider | Beleidsadviseur

Gedurende haar werk als verpleegkundige tussen 2005 en 2010, raakte Kristel geïnteresseerd in de uitdagingen waar de gezondheidszorg voor staat. Tijdens haar studie gezondheidswetenschappen (Health Education & Promotion) is zij project ondersteuning geweest bij de implementatie van het EPD in een algemeen ziekenhuis. Daarna heeft zij ruim 5 jaar ervaring opgedaan in verschillende projecten in de adviessector. Sinds een jaar werkt zij als beleidsadviseur innovatie en strategie bij GGzE.

Binnen GGzE is Kristel actief als projectleider op verschillende projecten, zoals onder anderen Beweeggames, Applied Games voor Professionals en het Persoonlijk Gezondheidsdossier. Daarnaast is zij betrokken bij de strategische samenwerkingen met Philips, Slimmer Leven 2020 en verschillende gamebedrijven. Met haar achtergrond vanuit zorg, beleid, IT en innovatie heft zij een gedifferentieerde kijk op dingen.

Haar werk als adviseur deed Kristel beseffen dat ze de zorg niet alleen vanaf de proceskant wilde verbeteren, maar ook nog steeds betrokken wilde zijn bij de persoonlijke zorg voor mensen. Daarom is Kristel naast haar werk betrokken bij een organisatie voor vrijwilligerswerk in de palliatieve zorg, waar zij zorg draagt voor een groep mensen in de laatste fase van hun leven.