Artikelen zoeken

Karin Lorenz-Artz

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Karin Lorenz-Artz

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Karin Lorenz-Artz

Karin Lorenz-Artz

De onderzoeksgroepen

Karin Lorenz-Artz

Beleidsmedewerker

Als beleidsmedewerker binnen team Innovatie ben ik vooral actief als projectleider van verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld het project In Contact dat zich richt op het verminderen van dwang- en drangmaatregelen en het project Innovatie binnen de forensische setting.

Binnen ieder project is mijn vertrekpunt het welzijn van de cliënt met de centrale vraag ‘Hoe kan de zorg gericht op het herstelproces van de cliënt het beste vormgegeven worden?’ In mijn werk maak ik daarbij gebruik van mijn ervaringen en kennis die ik opgedaan heb in de periode dat ik op afdelingen binnen de forensische setting gewerkt heb en tijdens de opleidingen Psychologie en Strategisch management