Artikelen zoeken

Joyce Bierbooms

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Joyce Bierbooms

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Joyce Bierbooms

Joyce Bierbooms

De onderzoeksgroepen

Joyce Bierbooms

Senior onderzoeker

Dr. Joyce Bierbooms is in 1998 afgestudeerd in Business Communication Studies aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zij werkt sinds 2004 bij GGzE, eerst als beleidsmedewerker bij de afdeling Planning en Control en later bij de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling. Tussen 2008 en 2014 voerde zij als science practitioner een promotieonderzoek uit naar strategische marktoriëntatie in de GGz, vanuit de onderzoeksgroep Evidence Based Management van Innovatie. Momenteel werkt Joyce als Senior Wetenschappelijk Medewerker aan onderzoek op het gebied van e-Health, High en Intensive Care en Zelforganisatie. Daarnaast is zij betrokken bij de coördinatie van het innovatie- en academiseringsprogramma, waarbij de continue wisselwerking tussen beide én de meerwaarde voor de praktijk het uitgangspunt vormt.