Artikelen zoeken

Jeroen Dewinter

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Jeroen Dewinter

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Jeroen Dewinter

Jeroen Dewinter

De onderzoeksgroepen

Jeroen Dewinter

Klinisch psycholoog

Ik ben klinisch psycholoog en werk in het team voor jongvolwassenen bij GGzE. De voorbije jaren mocht ik onderzoek doen naar de seksuele ontwikkeling van adolescente jongens met autisme en ik promoveerde in maart 2016. Ik ben nieuwsgierig naar hoe we samen met jongeren kunnen zorgen dat zij zich verder ontplooien en een weg vinden om zich, met hun mogelijkheden en beperkingen, te ontwikkelen. Ik werk samen met jongeren met diverse klachten, en wil graag verder blijven onderzoeken hoe we de seksuele ontwikkeling van jongeren en (jong)volwassenen met autisme kunnen ondersteunen waar dat nodig is.