Artikelen zoeken

Iris Geerts

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Iris Geerts

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Iris Geerts

Iris Geerts

De onderzoeksgroepen

Iris Geerts

Trainee

Op dit moment ben ik bezig met de extended master Organization Studies aan de Universiteit van Tilburg. Als onderdeel van deze master ben ik een jaar werkzaam op de afdeling Onderzoek, Ontwikkeling en Innovatie. Ik werk mee in verschillende projecten, waaronder bijvoorbeeld Innovate Dementia, en schrijf daarnaast mijn master thesis. Hiervoor doe ik onderzoek naar de ontwikkeling van zelfsturende teams binnen GGzE. Onder mijn motto ‘je krijgt spijt van de dingen die je niet hebt gedaan’ hoop ik dan ook het maximale uit dit traineeship te kunnen halen!