Artikelen zoeken

Irene Helderman

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Irene Helderman

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Irene Helderman

Irene Helderman

De onderzoeksgroepen

Irene Helderman

Innovatiemanager Zorg en ICT

Anders denken over zorg

Met cliënten en hulpverleners kijk ik hoe de online behandelomgeving van Minddistrict een bijdrage kan leveren aan de keuze voor welke zorg op welk moment.

Hiervoor werk ik samen met het eLab en met andere GGz instellingen die Minddistrict gebruiken in het GX netwerk.

In de ontdekkingstocht naar nieuwe mogelijkheden doe ik ook graag mee met andere initiatieven die bijdragen aan anders denken over zorg. Bijvoorbeeld de meet-up tijdens de Dutch Technology week, concept Huisraad, en de GGzE Store. deze plek een korte bijschrijving van jouw werkzaamheden of taken binnen GGzEi