Artikelen zoeken

Inge Bongers

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Inge Bongers

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Inge Bongers

Inge Bongers

De onderzoeksgroepen

Inge Bongers

Programmaleider

Prof. dr. Inge Bongers is programmaleider van de onderzoeksgroep Evidence Based Management van Innovatie (EBMI) bij GGzE. Zij coördineert praktijkgericht onderzoek gericht op het ontwikkelen, implementeren en opschalen van innovaties in zorg en welzijn. Het onderzoek is ondersteunend aan de praktijk en helpt om innovaties daadwerkelijk van de grond te krijgen. Innovatie en onderzoek in co-creatie Haar expertise ligt op het terrein van sociale innovatie binnen de zorg en het snijvlak tussen sociale en technologische innovatie. Onderzoek- en ontwikkelprojecten worden steeds in nauwe samenwerking met professionals en cliënten uitgevoerd en kenmerken zich door het verbinden van innovatie en onderzoek via co-creatie. Naast programmaleider Onderzoek is zij hoogleraar EBMI bij Tranzo, Tilburg University en programmadirecteur MBA-Health bij Erasmus Centrum voor Zorgbestuur.