Artikelen zoeken

Ilja Bongers

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Ilja Bongers

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Ilja Bongers

Ilja Bongers

De onderzoeksgroepen

Ilja Bongers

Senior onderzoeker

Ik ben senior wetenschappelijk medewerker binnen de onderzoeksgroep Forensische Geestelijke Gezondheidszorg. Ik word enthousiast van een goed onderzoek opzetten, uitvoeren, afronden en de resultaten implementeren. Hoe dit het beste kan is elke keer weer een puzzel en juist daardoor erg leuk.

Mijn belangrijkste onderzoeksinteresse liggen op het gebied van de ontwikkeling van het gedrag van jongeren met ernstige en complexe problemen en hoe we de negatieve gevolgen van deze problemen kunnen verminderen.

Momenteel houd ik me bezig met de vraag hoe vragenlijsten die in de behandeling door cliënten, ouders en behandelaren ingevuld worden, door de cliënten ingezien kunnen worden en beter gebruikt kunnen worden in de behandeling en in onderzoek.