Artikelen zoeken

Esther Pols

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Esther Pols

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Esther Pols

Esther Pols

De onderzoeksgroepen

Esther Pols

Projectleider | Beleidsmedewerker

Na het werken als verpleegkundige op verschillende afdelingen en als sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij bemoeizorg en de crisisdienst ben ik in de functie van projectleider / beleidsmedewerker gerold, bij O&I. Het afronden van de opleiding gezondheidswetenschappen (Master Mental Health) heeft ertoe bijgedragen dat ik deze kans kreeg.

Ik ben begonnen op het project 'In Contact', gericht op het verminderen van vrijheidsbeperkende maatregelen, wat nog loopt. Nu heb ik er twee interessante thema’s bij: suïcidepreventie en verwarde personen. Beiden in Nederland zeer actueel! Beiden vragen om nauwe samenwerking en afstemming met interne en externe partners.