NULL Iris Geerts

Artikelen zoeken

artikel dementie.jpg

Iris Geerts

Wetenschappelijk onderzoeksassistent

Iris Geerts werkt sinds februari 2017 als wetenschappelijk onderzoeksassistent bij de onderzoeksgroep Evidence Based Management van Innovatie. Ze heeft de bachelor en (extended) master Organization Studies behaald aan Tilburg University.

Loopbaan
Tijdens haar master volgde Iris een traineeship bij GGzE en ondersteunde ze onder andere het project Innovate Dementia. In dit project werken verschillende stakeholders samen met mensen die leven met dementie om innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan het zo lang mogelijk thuis wonen met dementie.

Onderzoek
Momenteel is Iris betrokken bij het AAL project PLAYTIME waarin partners uit Nederland, België en Oostenrijk een serious game voor mensen die leven met dementie ontwikkelen. In dit project houdt ze zich met name bezig met het testen en evalueren van de serious game middels een user-centered design approach. Verder is Iris voor dit project werkzaam bij Tilburg University, departement Tranzo, waar ze de samenwerking in het collaborative innovation network van PLAYTIME onderzoekt.

Onderzoeksprojecten
- PLAYTIME