Artikelen zoeken

Iris Geerts

Wetenschappelijk onderzoeksassistent

Ik werk sinds februari 2017 als wetenschappelijk onderzoeksassistent bij de onderzoeksgroep Evidence Based Management van Innovatie. Ik heb de bachelor en (extended) master Organization Studies behaald aan Tilburg University.

Loopbaan
Tijdens mijn master volgde Iik een traineeship bij GGzE en ondersteunde ik onder andere het project Innovate Dementia. In dit project werken verschillende stakeholders samen met mensen die leven met dementie om innovaties te ontwikkelen die bijdragen aan het zo lang mogelijk thuis wonen met dementie.

Onderzoek
Momenteel ben ik betrokken bij het AAL project PLAYTIME waarin partners uit Nederland, België en Oostenrijk een serious game voor mensen die leven met dementie ontwikkelen. In dit project houd ik me met name bezig met het testen en evalueren van de serious game middels een user-centered design approach. Verder ben ik voor dit project werkzaam bij Tilburg University, departement Tranzo, waar ik de samenwerking in het collaborative innovation network van PLAYTIME onderzoekt.

Onderzoeksprojecten
- PLAYTIME