Artikelen zoeken

Marty Hoogendam (uit dienst)

DevOps Engineer

Hoewel ik ben opgeleid als Software Engineer reikt mijn ambitie verder dan het schrijven van goede code. De kracht van ICT inzetten voor mensen, daar ga ik voor. Mijn passie voor technologie, vormgeving en de zorg vonden een uitlaatklep op een unieke plek: het eLab van GGzE.

Na een succesvol stagetraject, waarin ik afstudeerde op de app Ecogram, ben ik het team komen versterken in de rol van DevOps Engineer. Ik begeleid het innovatieproces vanuit technisch oogpunt en ben verantwoordelijk voor de inrichting van faciliteiten voor prototyping, deployment in onze testomgevingen en het borgen van de broncode. Rondom technische vraagstukken geef ik advies en stem daarbij af met de bredere organisatie.

Inhoudelijk draag ik bij aan meerdere zorginnovaties van GGzE: Naast het doorontwikkelen van Ecogram werk ik aan de realisatie van de VR Hub, een fysieke plek om te experimenteren met de toepassingen van Virtual Reality voor de geestelijke gezondheidszorg. Verder ben ik als redacteur en webmaster betrokken bij GGzEi.