Artikelen zoeken

Marty Hoogendam

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Marty Hoogendam

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Marty Hoogendam

Marty Hoogendam

De onderzoeksgroepen

Marty Hoogendam

DevOps Engineer

Hoewel ik ben opgeleid als Software Engineer reikt mijn ambitie verder dan het schrijven van goede code. De kracht van ICT inzetten voor mensen, daar ga ik voor. Mijn passie voor technologie, vormgeving en de zorg vonden een uitlaatklep op een unieke plek: het eLab van GGzE.

Na een succesvol stagetraject, waarin ik afstudeerde op de app Ecogram, ben ik het team komen versterken in de rol van DevOps Engineer. Ik begeleid het innovatieproces vanuit technisch oogpunt en ben verantwoordelijk voor de inrichting van faciliteiten voor prototyping, deployment in onze testomgevingen en het borgen van de broncode. Rondom technische vraagstukken geef ik advies en stem daarbij af met de bredere organisatie.

Inhoudelijk draag ik bij aan meerdere zorginnovaties van GGzE: Naast het doorontwikkelen van Ecogram werk ik aan de realisatie van de VR Hub, een fysieke plek om te experimenteren met de toepassingen van Virtual Reality voor de geestelijke gezondheidszorg. Verder ben ik als redacteur en webmaster betrokken bij GGzEi.