Artikelen zoeken

Koert Mulders

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Koert Mulders

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Koert Mulders

Koert Mulders

De onderzoeksgroepen

Koert Mulders

Strategisch designer

Van origine ben ik opgeleid als Industrial Designer. Daarnaast heb ik vele jaren ervaring opgedaan binnen de GGz met mijn werk als persoonlijk begeleider van kinderen met autisme. Ik heb deze expertisegebieden weten te combineren in een specialisatie op het gebied van innovatieprocessen binnen de GGz met een nadruk op co-creatie.

Momenteel werk ik bij het eLab aan bewerkstelligen van continuïteit binnen de verschillende projecten. Er mag geleerd worden van projecten en successen moeten gedeeld worden. Dit betekent dat projecten iteraties moeten hebben en dat prototyping hier een belangrijke rol in speelt. Bovendien betekenen prototypes dat men de producten écht uit kan proberen. Het eLab moet beleefd kunnen worden. Met deze insteek begeleid ik studenten en anderen bij het werken aan diverse projecten binnen het eLab. Daarnaast ben ik in te zetten bij ontwerpvraagstukken.