Artikelen zoeken

Iris de Rooij

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Iris de Rooij

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Iris de Rooij

Iris de Rooij

De onderzoeksgroepen

Iris de Rooij

Illustrator | Redacteur

Na mijn HBO-lerarenopleiding Tekenen heb ik in de grafische industrie, de zorg en het onderwijs gewerkt. Al mijn ervaringen komen samen in mijn werk als zelfstandig illustrator en vormgever. Een dag in de week werk ik als redacteur voor de redactieeHealth in het eLab. Op de andere dagen ben ik te vinden in het Klokgebouw waar mijn kantoor is gevestigd.

Samen met professionals van de betreffende afdeling en/of collega’s op het eLab ontwikkel ik modules in Minddistrict, maak eBooks, interactieve PDF’s, teken illustraties en geef vorm aan alles wat voorbij komt. Onder andere heb ik meegewerkt als vormgever aan de module in Minddistrict 'Over Ouderschap' die is bedoeld voor alle ouders die meer willen weten over opvoeden. Ook heb ik meegedacht over de content in deze module. Het is voor mij een eer en een uitdaging om dit zo te doen dat cliëntervaringen verbeteren en content duidelijker uit de verf komt.

Neem ook eens een kijkje op mijn website www.irisderooij.com

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.