Artikelen zoeken

Monique Peeters

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Monique Peeters

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Monique Peeters

Monique Peeters

De onderzoeksgroepen

Monique Peeters

Zorgtrajectbegeleider

Als zorgtrajectbegeleider werkt Monique al ruim 5 jaar binnen neuropsychiatrie van GGzE. Daarnaast is zij al een aantal jaren betrokken bij Innovate Dementia als casemanager. Zij wil hierbij graag de dagelijkse praktijk verbeteren voor mensen met dementie en hun naasten. Het verbinden van mensen, het zoeken naar alternatieven en oplossingen en het inzetten van ieders kwaliteit hierbij, is wat haar drijft in haar werk.

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.