Artikelen zoeken

Marcel van Sprang

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Marcel van Sprang

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Marcel van Sprang

Marcel van Sprang

De onderzoeksgroepen

Marcel van Sprang

Projectleider

Als ‘meewerkend projectleider’ ben ik betrokken bij het bedenken en uitvoeren van online toepassingen. Ik breng mensen bij elkaar, adviseer en help bij het bedenken van toepassingen. Vervolgens zorg ik als projectleider dat deze gerealiseerd worden. Ik sta daarbij graag zelf met m’n voeten ‘in de modder’ en help mee waar dat kan en nuttig is. Zorgen dat innovatie écht werkt, écht gebruikt wordt, dat drijft mij.