Artikelen zoeken

Linda Burgmans

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Linda Burgmans

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Linda Burgmans

Linda Burgmans

De onderzoeksgroepen

Linda Burgmans

Projectleider

Ik ben werkzaam als Living Lab Leader voor PLAYTIME (Innovate Dementia).

PLAYTIME is een interactief spelproduct wat ontwikkeld wordt om de sociale, cognitieve en fysieke functies te stimuleren en daardoor achteruitgang bij mensen met dementie te verminderen.

Binnen dit project zal ik me vooral bezig houden met het testen en evalueren van het product. Daarnaast zal ik de maandelijkse focusgroep draaien en het netwerk van PLAYTIME verder uitbreiden.

Ik vind het belangrijk om het leven van mensen met dementie en hun naasten te kunnen verbeteren. Ik hoop daar binnen PLAYTIME mijn steentje aan bij te kunnen dragen.

Mijn bijdragen

Ik heb nog geen bijdragen geplaatst.