Artikelen zoeken

Onze mensen

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Onze mensen

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Onze mensen

Onze mensen

De onderzoeksgroepen

Onze mensen

Verbinden en samenwerken is in onze projecten essentieel. Boven elke bijdrage op deze site vindt u een naam van een persoon. Dit is meestal de eigenaar van het betreffende project, maar het kan ook een andere betrokkene zijn want we co-creëren natuurlijk met cliënten, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, studenten, wetenschappelijk medewerkers en bedrijven. Ons enthousiaste team stelt zich hieronder aan u voor.