Artikelen zoeken

Mediasite

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Mediasite

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Mediasite

Mediasite

De onderzoeksgroepen

Mediasite

13 april 2017 | Marion del Prado


Award nominatie voor "veilig filmen met smartphone"

Dit is een zo'n open deur ........via je smartphone gemakkelijk veilig filmen, opslaan, sharen en terug kijken.
Kan dat dan niet ?
Je zou zeggen dat filmen en fotograferen met een smartphone toch super gemakkelijk is?
Maar de vraag is: zijn je filmpjes en foto's dan echt wel veilig? Zeker als je met cliënten te maken hebt.

Al langere tijd was een van de teams van Kees Spitters samen met de GGZ Ecademy, op zoek naar een veilige, van de buitenwereld afgescheiden manier om te filmen voor allerlei doeleinden en eventueel te vloggen. Na een bezoek aan de universiteit van Leeds, waar Kees internationale collega's tegenkwam, ontdekte hij dat wij niet de enige waren met het probleem. Hij werd geattendeerd op het bedrijf Mediasite.

Ze zijn met dit bedrijf aan het werk gegaan. Na heel veel leerpunten heeft het project'Innovatie met de software van Mediasite' nu een vorm gekregen zodanig dat het een nominatie voor een award waard is.

Het project gaat over het beveiligd filmen van gesprekken met cliënten in het kader van b.v. opleidingen, supervisie enz.

Kijk vooral even naar de videoscribe. Die vertelt precies het hoe en wat en het waarom voor de nominatie. En het is een hele leuke tip om jezelf eens in te verdiepen. Zeker weten dat er veel situaties bij GGzE zijn waar je dit kan gebruiken.

Op het jaarlijkse internationale congres begin mei in Maddison USA zullen de winnaars van de awards bekend gemaakt worden. We zijn al super trots dat we tussen de genomineerden staan, dat zijn namelijk toch wel aanzienlijke universiteiten.

Pet je af voor het team ! We gaan het afwachten ....


Voor alle genomineerde filmpjes:

http://sofo.mediasite.com/Mediasite/Showcase/evas/Channel/eva2017

Facebook: https://www.facebook.com/ggzeindhoven/?fref=ts

Linkedin: https://www.linkedin.com/company-beta/14501/

Twitter: https://twitter.com/GGzE?lang=nl

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Marlou van Dijck Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.