Artikelen zoeken

App Ecogram pilotfase voorbij!

1 februari 2017 | Joep Kolijn

Let op : Dit project is niet meer in handen van GGzE.  Dus informatie via  info@ggzei.nl  opvragen wordt afgeraden.

U kunt voor deze app contact opnemen met freena@freena.nl

 

Presentatie vernieuwde Ecogram app

Met trots presenteert het eLab de geheel vernieuwde app, Ecogram. Na maanden noeste arbeid heeft Marty Hoogendam (afstuderend software engineer) in samenwerking met onder andere Mark Slaats (maatschappelijk werker GGzE) een geheel vernieuwde versie van Ecogram gebouwd. Het is een fris ogende app geworden, die gemakkelijk is in gebruik. Door de heldere kleuren en de speelse elementen is het maken van een Ecogram naast inzichtgevend ook gewoon fun.

Ecogram

Met Ecogram brengt je je sociale netwerk in kaart en je voert voor jou belangrijke thema’s in. Denk bij bijvoorbeeld aan gezond eten, sporten, alcoholgebruik. Na het invullen zie je in één oogopslag de kwaliteit en de omvang van jouw sociale netwerk. Door op de resultatenknop te tikken, worden de verschillende elementen uit jouw Ecogram in grafiekvorm weergegeven, dit levert extra inzichten op.

Je Ecogram is steeds aan te passen en 1 keer per week kun je een momentopname maken. De momentopnames zijn altijd terug te kijken.
Je deelt je Ecogram eenvoudig met anderen, waardoor een behandelaar, een familielid of een leraar ziet waar je mee bezig bent.

Nieuw

Nieuw is de versie voor professionals. In deze pro versie kan een behandelaar, hulpverlener of leraar, Ecogram samen met mensen invullen en meerdere ecogrammen bijhouden.
Voor meer informatie kijk op www.ecogram.nl

Let op : Dit project is niet meer in handen van GGzE.  Dus informatie via  info@ggzei.nl  opvragen wordt afgeraden.

U kunt voor deze app contact opnemen met freena@freena.nl

freena profile.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met freena@freena.nl Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.