Artikelen zoeken

Tim van den Bersselaar

Trainee Groei & Strategie

Mijn naam is Tim van den Bersselaar en per 1 februari 2018 maak ik onderdeel uit van het Innovate Dementia team. Op het ogenblik ben ik bezig met de extended master Organization Studies aan de Tilburg University. Dit houdt deels in dat ik een jaar lang een traineeship volg bij de GGzE en dus bij verscheidene projecten betrokken ben.

Tijdens mijn opleiding leer ik diagnoses stellen over organisatorische problemen, onderzoeksoplossingen formuleren voor deze problemen, deze effectief communiceren met de relevante belanghebbenden in hun respectieve organisaties en de implementatieprocessen beheren. Dit wordt gedaan door de nieuwste inzichten en benaderingen van organisatie-wetenschap, sociologie, psychologie en bedrijfsmanagement te combineren.

Tijdens mijn traineeship ben ik betrokken bij de projecten ‘’Innovate Dementia’’, ‘’Ehealth’’, ‘’Kamer Veiligheid’’ en verder ga ik nog onderzoek doen met betrekking tot het ‘’Playtime’’ project. Bij het lopende project Playtime is een netwerk bezig om met eindgebruikers een spel te ontwikkelen voor mensen met dementie. In mijn onderzoek ga ik kijken naar wat nu de toegevoegde waarde is van zo’n aanpak voor de netwerkdeelnemers.