Artikelen zoeken

Onderzoek

Wij doen regelmatig onderzoek in opdracht van andere organisaties. Ook doen we soms onderzoek dat niet binnen een van onze vaste onderzoeksthema's valt. Voorwaarde is dat het onderzoek past binnen onze missie en ambitie.

Inspiratiedag Come Together
Inspiratiedag Come Together 2.JPG

Onderzoek

Wet

Zelf aan de slag

Ecogram is een innovatief zorgproduct van het eLab. Omdat de app nog in ontwikkeling is kun je deze nog niet in de App Store vinden. Wél kun je de app alvast uitproberen en ons een handje helpen door feedback te geven. Als je het onderstaande formulier invult ontvang je binnen enkele dagen een uitnodiging waarmee je Ecogram kunt downloaden. De handleiding vind je hier.

Onderzoek

Onderzoek

De onderzoeksgroepen

Wetenschappelijk onderzoek

Om jou als cliënt en verwijzer blijvend kwalitatief hoogwaardige zorg en actuele behandelingen te kunnen bieden, is GGzE voortdurend op zoek naar nieuwe inzichten. Wetenschappelijk onderzoek is daarom een belangrijke pijler van ons werk. GGzE heeft drie onderzoeksgroepen.

Samenwerkingspartners

We werken nauw samen met universiteiten en kennisinstituten voor sociaal-psychiatrisch en medisch onderzoek. Daarnaast maken we onderdeel uit van de Academische Werkplaats 'Geestdrift'; een academische werkplaats binnen het onderzoeksdepartement Tranzo aan de Universiteit van Tilburg waarin wetenschap en praktijkinstellingen structureel en langdurig samenwerken.

Onze samenwerkingspartners zijn:

  • Universiteit van Tilburg
  • GGZ Breburg
  • Universiteit van Maastricht
  • Technische Universiteit Eindhoven