Artikelen zoeken

Webinar als onderdeel van online coaching?

15 januari 2019 | Bas van Oosterhout, Saskia de Koning

Online coaching heeft vele mogelijkheden. Technische oplossingen zorgen ervoor dat  er een gevoel van nabijheid gecreëerd wordt. Het is daardoor mogelijk rapport te maken.  Ook webinars zouden een rol  kunnen spelen in het opbouwen van een werkrelatie met een client. Met name door het geven van informatie over interessante thema's of het te gebruiken voor een communty bijeenkomsten.

Waarom een webinar?

Naast persoonlijk aan de slag te gaan met online modules en een online coach kun je in de toekomst ook webinars  volgen op de Welshop. De Welshop is  de online winkel van GGzE. Een webinar is een live evenement dat je alleen via internet kunt volgen.

Webinars kunnen allerlei vormen en thema's  hebben.  Je kunt ze houden met met een groep of het kan gewoon een verhaal zijn over een interessant onderwerp. Je hoeft niet te lezen, je kunt lekker luisteren en ook  wanneer jij dat wilt. En interactie is er ook want tijdens het webinar kunnen deelnemers vragen stellen. Meestal kun je achteraf de opname van het webinar bekijken.

Je kunt vaak het webinar goedkoop of zelfs  gratis live volgen vanaf je eigen smartphone, tablet of PC. 

Opde Welshop kun je in de toekomst ook webinars gaan volgen, dit webinar is een eerste stap.

AdobeStock_132932237_verschillende_gezichten_MdP.jpeg

 

In het kader van de E-healthweek 2019 biedt Welshop je een gratis webinar aan.

Groeien als mens: wat is daar voor nodig?

Datum: 23 januari 2019

Tijd: 10.00 -10.30 uur

REGISTREER HIER  ( ook als je achteraf wilt kijken )

Het ontstaan van je persoonlijkheid en jouw basisbehoeften

Ieder mens wordt geboren met een bepaalde aanleg. De één is wat drukker en nieuwsgieriger, de ander wat kalmer en terughoudender. De omgeving van het kind zal tegemoet moeten komen aan bepaalde behoeften wil het kind kunnen uitgroeien tot een gezonde volwassene.

Daar waar je in het leven niet altijd datgene hebt gekregen wat je echt nodig had, kunnen op latere leeftijd pijnpunten ontstaan.

Het gedrag wat je inzet om de vervelende gevoelens te vermijden lijkt dan te helpen maar maakt het soms alleen maar erger. In het webinar wordt een korte uitleg gegeven over hoe persoonlijkheid ontstaat en welke rol basisbehoeften hierin spelen. We eindigen met een paar vragen die je aan het denken zetten over je eigen basisbehoeften.

Het webinar wordt verzorgd door Bas van Oosterhout en Saskia de Koning  beide klinisch psycholoog bij GGzE. 

Irene Helderman.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Irene Helderman. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.