Artikelen zoeken

Stem op de Welshop! Tot 14 mrt!

12 februari 2019 | Irene Helderman

De Welshop heeft de  Brainport Voorronde Nationale Zorginnovatieprijs gewonnen. Nu is het aan de burger om te bepalen wie de publieksprijs wint van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Denk jij dat de Welshop het verschil gaat maken voor de Nederlandse Zorg? Dan stem hier op dit project. De stemronde sluit om 12:00 uur op 14 maart 2019.

Finalist namens Oost-Brabant

Tijdens de e-Healthweek vonden de regionale voorrondes plaats van de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. De regionale innovatienetwerken die aangesloten zijn bij Zorginnovatie.nl selecteerden daarin de meest veelbelovende innovatie uit hun regio. Dit leverde 10 genomineerden op voor de Nationale Zorginnovatieprijs 2019. Deze 10 genomineerden gaan door naar de finale op 14 maart 2019 tijdens het Health Valley Event in pathé Nijmegen. De Welshop was daar een van.

AdobeStock_179214513.jpeg

Wat is Welshop?

Welshop richt zich op het aanbieden van producten voor mentale groei, die gebaseerd zijn op online coaching. Via Welshop kunnen klanten een coach krijgen waarmee zij online contact hebben. Het platform is ingericht als een webshop, zodat het een herkenbare omgeving is voor klanten.

Beoordeling jury

Jurylid Gerrit Slooter lichtte de keuze voor de winnaar toe: “Deze innovatie zorgt ervoor dat zorg meer bereikbaar wordt. Juist voor de hulpvraag mentale groei zijn er veel mensen die niet via de huidige kanalen zorg zoeken. We denken dat Welshop deze mensen een alternatief kan bieden”.

Nationale Zorginnovatieprijs

Dankzij de Nationale Zorginnovatieprijs krijgen ondernemingen de kans om hun bereik te vergroten en een prijs te winnen om de onderneming te versnellen.  De winnaar maakt kans op €15.000 aan prijzengeld en krijgt professionele begeleiding bij de verdere ontwikkeling van de innovatie.

Breng nu jouw stem uit!

Hier stemmen


Eerst meer weten over de finalisten? Bekijk de profielen op Zorginnovatie.nl!

Irene Helderman.jpg

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Irene Helderman. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.