Artikelen zoeken

Welshop aandacht in Slimmer Leven Huis tijdens DTW

Tijdens de Dutch Technology Week zal GGzE aanwezig zijn in het Slimmer Leven Huis met de Welshop. De Welshop is er voor iedereen die aan de slag wil met mentale groei door middel van het aanbieden van online producten. In dit huis worden daarnaast vragen beantwoord als: Hoe ziet de zorg van de (nabije) toekomst er uit? Welke rol speelt vitaliteit en preventie? Tegen welke uitdagingen lopen we aan in onze zorgmaatschappij? En welke rol speelt technologie?

DTW 2018 Logo EVENT kleur toevoeging wit.png

Zorginnovaties van de toekomst

In het Slimmer Leven Huis kun je verschillende zorginnovaties bekijken en zelf ervaren. Daarbij draag je zelf je steentje bij aan innovatie door je mening te delen. Het doel is de bezoekers zelf e-health oplossingen te laten ervaren. Ook wordt er in het Slimmer Leven Huis het gesprek aan gegaan met de bezoekers over hun behoeften, wensen en verwachtingen. Daarnaast wordt er verteld welke veranderingen in de zorg er aankomen, niet alleen nu maar ook in de toekomst. 

Dit is erg actueel omdat de samenleving aan het veranderen is. Mensen worden steeds ouders en willen zo lang mogelijk zelfstandig zijn. Het aantal kwetsbare mensen neemt daardoor toe, en tegelijkertijd neemt ook het aantal werkende mensen snel af. Door deze ontwikkelingen groeit de vraag naar kwalitatieve, efficiënte en betaalbare zorg. 

Waar en wanneer?

Het Slimmer Leven Huis  is tijdens de Dutch Technology Week op 6,7 en 8 juni te vinden op het 18 septemberplein in Eindhoven. Al je vragen over de Welshop kun je daar kwijt. Op 6 juni vindt om 12:00 uur de feestelijke opening plaats. De andere dagen is het huis van 10:00 uur tot 18:00 uur  te bezoeken. Reserveren of aanmelden is niet nodig en de toegang is volledig gratis. 

Het Slimmer Leven Huis is een initiatief van Cooperatie Slimmer Leven 2020. Voor meer informatie zie de site van Slimmer Leven 2020

 

 

Thema-avond

Verder is er een thema-avond 6 juni. Hier komt de Welshop ook aan bod. We nodigen u van harte uit om bij deze avond aanwezig te zijn.

Datum: 6 juni 2018

Tijd: 18.30 u tot 21.30u

Locatie: TU Eindhoven -Senaatszaal (auditorium )Den Dolech 5612 AZ  Eindhoven

Kosten: Gratis

Meld je direct aan 

 

Wil je meer weten over dit project neem dan contact op met Samira Veninga. Op de hoogte blijven van GGzEi? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.