Artikelen zoeken

Welshop

De Welshop is een webwinkel waarin allerlei online producten te vinden zijn waarmee mensen kunnen werken aan hun psychische welzijn. De Welshop biedt klanten een makkelijk te doorzoeken aanbod van producten van meerdere aanbieders. De klant kan vervolgens zelf kiezen of hij een product zelf betaalt of dat hij gebruikmaakt van vergoede zorg waarbij bijvoorbeeld de zorgverzekeraar of een gemeente betaalt.

Producten

Welshop biedt op dit moment 3 soorten producten:

  1. Zelfhulp: Als je een zelfhulp-product koopt in de Welshop, kun je hiermee direct aan de slag. Gewoon zelf, waar en wanneer jij wilt. In een goed beveiligde omgeving waarin alleen jij bij jouw gegevens kunt.
  2. Coaching: Bij deze producten ga je zelf aan de slag met online modules, maar word je daarin begeleid door een ervaren en gediplomeerde coach. Bijvoorbeeld door te chatten, of met ‘videobelafspraken’. Deze producten schaf je zelf aan in de Welshop.
  3. Behandeling: In de Welshop staan tientallen producten die ingezet kunnen worden in je behandeling bij een GGZ-instelling. Als je behandelaar daarmee akkoord is, worden de producten vergoed door je verzekeraar, net als andere vormen van behandeling. 

Doe mee!

Gemeente, huisarts, instelling of andere organisatie? De Welshop is een initiatief van GGzE, maar is gemaakt om gebruikt te worden door elke organisatie die zich bezighoudt met psychische gezondheid. De bedoeling is dat andere organisaties ook gebruik gaan maken van de Welshop. Gemeentes  en huisartsen kunnen bijvoorbeeld vouchers kopen en die aan cliënten uitdelen. Of misschien wil je je eigen online producten via de Welshop verkopen. Laat het ons weten!