Artikelen zoeken

VR Hub

Virtual Reality (VR) biedt kansen om de geestelijke gezondheidszorg cliëntgerichter te maken. In de VR Hub van GGzE worden VR-toepassingen ontwikkeld in co-creatie met cliënten en behandelaren. Wil je weten wat virtual reality voor jouw zorgorganisatie kan betekenen? Mail ons en ontvang een uitnodiging voor de volgende workshop of roadshow.

 

Hoe ontwikkelen we VR-tools?

Rondom VR- toepassingen bestaan veel vragen: Wie is de klant? Wat wil hij/zij? Hoe moet de oplossing er uitzien? De VR Hub ondersteunt ontwikkelaars met de ‘Lean Startup-Methode’, vanaf de conceptvorming tot en met de implementatie. Met deze beproefde methode, waarbij we aannames toetsen en prototypes testen, maken we projecten behapbaar.

 

Thematische workshops

In de VR Hub organiseren we thematische workshops: We informeren over VR-technologie en -toepassingen. Daarnaast kunnen we de werksessies inzetten om aannames te valideren zoals: VR creëert meer oefenruimte voor cliënten. Ook kunnen er workshops plaatsvinden om ideeën uit te wisselen, concepten te bedenken of prototypes te testen. Interesse? Mail ons.

 

Demonstratie op locatie

Onze interactieve roadshow bestaat uit een korte introductie over VR. Daarna kunnen we verschillende toepassingen op maat demonstreren, afhankelijk van de behoefte van de doelgroep. Lijkt het jou interessant om een dergelijke sessie met je collega's en cliënten te ervaren? Neem contact met ons op; wij komen graag naar je toe!

 

Wie doen er al mee?

Klik op onderstaande logo’s om meer te weten te komen over de organisaties die verbonden zijn aan de VR Hub!